PARALEX

Bicikl popustt! Ostvarujete popust do 10%!

paralex_online prodavnica bicikli i delova

Online kupovinom bicikli popust ostvarujete do 10% u  Paralex Shop., Leštane.Bicikl popust samo za vas! Savet našeg tima u izboru vrste bicikla i veličine bicikla prema visini vozača.

Popust 5% – 10% kod online naručivanja bicikli i gotovniskog plaćanjaPopust 10% na kompletnu dodatnu opremu uz kupovinu novog bicikla

Besplatan transport za bicikle do kućnog praga.

100% sklopljen bicikl  i spreman za vožnju, bez dodatnih podešavanja i skrivenih troškova (Nulti servis).

Povraćaj novca zagarantiran u 100% iznosu.

Nećete se pokajati, a za potrebe popravke svih modela., tu je serviser, vama na usluzi!

Danas, bicikli sve više dobijaju na značaju, Naši modeli su prilagođeni svim uslovima, prodajemo bicikle za dame, muškarce i decu. Bilo da ste amater, ili profesionalni bicikista. U proleće, posle urađenog nultog servisa, vetar u kosi i sloboda koju bicikl daje ne može se meriti rečima. Dobri za zdrav život, svakako. Hajde da se bavimo rekreacijom.! Kontaktirajte nas preko web stranice ili na facebook page. 

U zavisnosti od vašeg estetskog i pogleda na performanse, pomoći ćemo vam u svemu. Mi smo tim koji je potpuno upoznat sa komponentama pravog i stabilnog bicikla. Brojna svedočenja govore o tome. Prepustite nama da sredimo bicikl, koji će vas sačekati, spreman, na kućnom pragu. Mi smo tu da pomognemo vama!