PARALEX

Način isporuke

Nakon što izvršite online porudžbinu, na navedenu email adresu primićete automatsku email poruku da je porudžbina uspešno izvršena.

Ta email poruka nije rezervacija artikala – njom se potvrđuje da je Vaša porudžbina primljena, i da je trenutni status Vaše narudžbenice – na čekanju.

Po ulasku porudžbine u fazu obrade, i potvrdi da je sa robom sve u redu, na vašu email adresu stići će druga email poruka sa potvrdom da je roba spremna za slanje.

U prilogu te poruke dostavljamo i svu potrebnu dokumentaciju neophodnu za realizaciju ove porudžbenice.

Kako je raspoloživost artikala indikativna, u slučaju promene porudžbine, mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku putem telefona ili emaila.

U slučaju da ste poručili dva ili više proizvoda koji nisu raspoloživi na jednoj lokaciji, roba se šalje sa više lokacija, cena isporuke ne zavisi od broja paketa ili težine.

Dostava se vrši u saradnji sa kurirskom službom „?????“. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u skladu sa poslovnom politikom svoje firme. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Isporuka za porudžbine u vrednosti veće od 15.000,00 din je besplatna. Za sve porudžbine manje od tog iznosa, cena isporuke je 300,00 din. Isporuka će biti uračunata u zbirnu cenu artikla. Obaveštenje o ceni isporuke možete videti pre potvrđivanja porudžbine.

ISPORUKA ROBE VRŠI SE ISKLJUČIVO NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE. ISPORUKA VAN TERITORIJE SRBIJE NIJE MOGUĆA.

Uobičajeni rok dostave za robu kupljenu u internet prodavnici je od dva do pet radnih dana, po ulasku porudžbine u fazu obrade ili kada porudžbinu potvrdi internet prodavnica. Međutim zbog aktuelne preopterećenosti kurirskih službi, rok dostave može biti i duži. Možete kontaktirati naš call centar +381 64 1221 889 svakog radnog dana od 09h do 15h ukoliko nakon 5 radnih dana ne primite robu, radi informacije o statusu pošiljke.

Roba poručena u periodu od petka do nedelje preuzima se od strane kurirske službe od ponedeljka.