PARALEX

Način plaćanja

INTERNET (ONLINE) KUPOVINA

1. Plaćanje pouzećem:

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

2. Plaćanje preko računa prilikom internet kupovine:

Porudžbinu možete platiti avansno – preko računa (kao fizičko lice ili kao pravno lice) uplatom na naš račun. Potrebne instrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljene na email adresu koju ste uneli prilikom registracije, a po ulasku porudžbine u fazu obrade. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

* Kod plaćanja preko računa prilikom internet kupovine isporuka robe je moguća isključivo na adresu koja je navedena na porudžbini.

U SLUČAJU PORUDŽBINE BICIKLA:

U slučaju porudžbine bicikla, isti će biti isporučen sastavljen sa izvršenim nultim servisom. Zbog lakšeg transporta volan i pedale treba naknadno pričvrstiti.

Čak i ako smo bicikl u potpunosti sastavili i servisirali pre isporuke, ne bi bilo moguće da ga pošaljemo potpuno spremnog za upotrebu iz logističkih razloga. U zavisnosti od vrste bicikla koji odaberete, sledeće korake ćete morati da obavite tek nakon raspakivanja bicikla i uklanjanja ambalažnog materijala pre nego što bude spreman za upotrebu:

  • Pričvršćivanje volana
  • Montaža pedala
  • Montaža pomočnih točkova

* Pričvršćivanje volana, montažu pedala i pomočnih točkova možete besplatno obaviti u našem ili u ovlašćenom servisu u gradu koji je najbliži vašem mestu stanovanja.

Uz bicikl dobijate overen garantni list – garancija važi 24 meseca.

Da bi garancija na bicikl važila 24 meseca, po isteku prvih mesec dana, upućujemo vas na dva besplatna, obavezna, kontrolna servisa (nakon 30 dana, i posle 11 meseci od dana kupovine), koji se rade u našem ili u ovlašćenom servisu u gradu koji je najbliži vašem mestu stanovanja.

Lokacije servisa: https://paralex.rs/servis-bicikli-paralex/

Pričvršćivanje volana, montažu pedala i pomočnih točkova možete obaviti sami (prateći upustvo koje ste dobili uz bicikl ), i u ovom slućaju garancija na bicikl je 24 meseca.

Napomena: u slučaju bilo kakve štete na biciklu ili eventualnih povreda nastalih kao posledica neadekvatne i nestručne montaže i podešavanja: pedala, lule i volana i pomočnih točkova ne snosimo odgovornost.

 

U SLUČAJU PORUDŽBINE FITNES SPRAVE

U slučaju kupovine u maloprodajnom objektu

Cena fitnes sprave je formirana na bazi montirane sprave koju kupac sam preuzima u maloprodajnom objektu.

Usluga isporuke na kućnu adresu i ukoliko je potreban izlazak servisera na teren – dodatno se naplaćuje.

Isporuku može da vrši kurirska služba (u tom slučaju Vi organizujete preuzimanje sprave iz vozila i prenos u objekat gde će se sprava montirati i koristiti. Ili naši serviseri (ukoliko ste iz Beograda) ili ovlašćeni serviser iz najbližeg grada Vašem mestu stanovanja.

Cena isporuke i izlazak servisera na teren – varira, u zavisnosti od sprave i načina isporuke. Informacije možete dobiti putem telefona.

Za isporuke na lokacije izvan gradova u kojima imamo svoje ovlašćene servise, naplaćuje se dodatnih 40 dinara po kilometru udaljenosti od našeg ovlašćenog servisa, koji obavlja isporuku.

Uz spravu dobijate garantni list – garancija važi 24 meseca.

U slučaju online porudžbine na našem sajtu

Isporuku vrši kurirska služba (u tom slučaju Vi organizujete preuzimanje sprave iz vozila i prenos u objekat gde će se sprava montirati i koristiti ). Isporuka za porudžbine veće od 15.000,00 din je besplatna.  

Usluga izlaska servisera na teren radi montaže sprave – dodatno se naplaćuje.

Izlazak ovlašćenog servisera na teren se naplaćuje i možete zakazati putem telefona.

Za isporuke na lokacije izvan gradova u kojima imamo svoje ovlašćene servise, naplaćuje se dodatnih 40 dinara po kilometru udaljenosti od našeg ovlašćenog servisa, koji obavlja isporuku.

Uz spravu dobijate garantni list – garancija važi 24 meseca.

Fitnes spavu možete montirati sami (prateći upustvo koje ste dobili uz spravu), i u ovom slućaju garancija na spravu je 24 meseca.

Napomena: ukoliko prilikom montaže sprave dođe do oštećenja/kvara iste, usled nestručne montaže i podešavanja, ne snosimo odgovornost. Ukoliko je potrebna zamena dela i/ili izlazak na teren servisera je o trošku kupca.

Sva vaša pitanja u vezi procedure kupovine, dostave i plaćanja možete postaviti pozivanjem PARALEX CALL CENTRA +381 64 1221 889 svakog radnog dana od 09h do 15h ili slanjem poruke na email: WEB KUPOVINA.