PARALEX

Subvencija za kupovinu bicikli u Novom Sadu!

Subvencije u Vojvodini za kupovinu bicikle!

Subvencija za kupovinu bicikli, na osnovu javnog poziva, u Novom Sadu, biće 10.000 din.

Građani će se rangirati na javnom pozivu po vremenu pristizanja njihove prijave.

Projekat dodele subvencija za kupovinu bicikli u iznosu od osam miliona dinara sprovešće udruženje koje gradska komisija bude izabrala. Svi detalji konkursa još uvek nisu poznati.

Građanin koji konkuriše treba da ima prebivalište na teritoriji Novog Sada, što će dokazati kopijom lične karte. Jedan član iz porodice može dobiti sredstva po javnom pozivu i na više njih, a članom porodičnog domaćinstva smatraju se supružnik i vanbračni partner, njihova deca, rođena u braku ili van njega, usvojena ili pastorčad, njihovi roditelji i lica koja su oni dužni po zakonu da izdržavaju, a koji zajedno stanuju sa učesnikom javnog poziva.

Građanin mora da ima dokaz o kupovini novog bicikla, sa datumom nakon objavljivanja konačne rang liste. Taj dokaz može da bude fiskalni račun sa gotovinskim računom na ime dobitnika subvencije, a građaninu će biti uplaćen novac na dinarski račun. Bicikl mora da bude kupljen na teritoriji Srbije.

Nadležni preciziraju da će oni koji dobiju novac biti u obavezi da u određenom roku dostave na uvid ličnu kartu, potpisanu izjavu o zaštiti podataka o ličnosti, potpisanu izjavu o članovima porodičnog domaćinstva, dokaz o kupovini novog bicikla, sa datumom nakon objavljivanja rang liste Takođe i  dokaz o otvorenom dinarskom računu na koji će biti uplaćena sredstva (kopija bankovne kartice sa imenom i prezimenom i brojem računa ili potvrda iz banke).

Bicikle po izboru možete pronaći [fusion_button link=“https://paralex.rs/kategorija-proizvoda/bicikle/“ text_transform=““ title=““ target=“_self“ link_attributes=““ alignment_medium=““ alignment_small=““ alignment=““ modal=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ sticky_display=“normal,sticky“ class=““ id=““ color=“default“ button_gradient_top_color=““ button_gradient_bottom_color=““ button_gradient_top_color_hover=““ button_gradient_bottom_color_hover=““ accent_color=““ accent_hover_color=““ type=““ bevel_color=““ border_width=““ border_radius=““ border_color=““ border_hover_color=““ size=““ stretch=“default“ margin_top=““ margin_right=““ margin_bottom=““ margin_left=““ icon=““ icon_position=“left“ icon_divider=“no“ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““]ovde[/fusion_button]

Nulti servis možete uraditi ovde